Risotto met kerrie, pangafilet, kikkererwten en spruiten





















Warme risotto met vis en groente.
Ook kun je deze risotto vegetarisch eten, zonder de vis.
Dit gerecht bevat namelijk voldoende eiwit door de toegevoegde kikkererwten.
Heerlijk voor deze koude winter dagen. 
Ook de kerrie is erg lekker als toevoeging aan dit gerecht. 
Natuurlijk kun je zelf nog eindeloos variƫren, maar ik vond deze combinatie erg goed bevallen.
Daarnaast ben ik tegenwoordig gek op spruiten.
Super voedzaam en gezond. Probeer jij ze ook weer eens?

Ingrediƫnten voor 1 persoon:
-50 gram risotto
-100 gram pangafilet
-40 gram kikkererwten (uit blik, uitgelekt)
-spruiten 
-1/4 courgette
-1 tl kerriepoeder
-knoflookkruiden
-peper

Bereiding:
-Kook de risotto zoals op de verpakking staat aangegeven
-Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de spruitjes ongeveer 10 minuten gaar
-Snijd de courgette in partjes
-Neem een pan en bak hierin de pangafilet met een eetlepel olijfolie 
*je kunt de panga heel laten, maar ook in stukjes snijden
-Bak ook de courgette en kikkererwten even aan
-Haal ondertussen de risotto en spruiten van het vuur 
-Roer alle kruiden goed door de risotto en voeg ook de vis en groente toe
-Klaar om op te eten
Enjoy! 

Geprobeerd? Laat het mij weten of tag @fitfoodhealthyvonne op instagram! 



EmoticonEmoticon